Ankara24.com
close
up
Menu

Gaziantep te arkadaşların tartışması kanlı bitti: 1 ölü Son dakika haberleri

Roberto Mancini: Türk futbolu çok ilerlemiş!

İsrail basını, Türkiye nin Akdeniz hamleleriyle İsrail i köşeye sıkıştırdığını yazdı

Papa dan yapay zeka uyarısı Dış Haberler

Sarıyer de yayaların üzerine süren taksi şoförüne 6 bin 662 lira ceza kesildi

MGK bugün toplanıyor! Kritik başlıklar masaya geliyor

Türkiye İtalya maçında TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu na istifa çağrısı!

Ezanı duyuyorlar ama bozuntuya vermeden türkü söylüyorlar: Özgür Özel in yeni görüntüleri

Trump, resmi evraklarda süper zeka ifadesini zorunlu kılan kararnameyi imzaladı

Tam umutlanmıştık, Altay ın hatası her şeyi bitirdi! Tribünler affetmedi

Güneş panelleri geçim kapısı oldu: Koyunlar karnını, sahibi cebini dolduruyor Sözcü Gazetesi

MHK ya neden operasyon düzenlendi, suçlamalar ne, kim ne ile suçlanıyor? Hakemler Dosyası nın tüm detayları Son Haberler

Mancini den zafere rağmen itiraf! İstediğimiz oyun bu değildi

11 milyarı alıp Dubai ye taşındılar

İtalya nın yıldız ismi kadrodan çıkarıldı! Türkiye maçında yok Sözcü Gazetesi

Bakan Çiftçi den Sakarya daki selde 4 kişiyi kurtaran ekiplere tebrik Son dakika haberleri

Vincenzo Montella: Barış Alper ve Kerem Aktürkoğlu nun heykellerini dikerim

Cumhurbaşkanı Erdoğan ın tavrı net: Başka isimler çıkarsa onlar da derhal istifa etsin

200 TL’ye imza atan 2 isim de tutuklandı Sözcü Gazetesi

MAKTEK Avrasya 2026’da yeni nesil üretim teknolojileri Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde sergileniyor

Zihninizi zorlamaya hazır mısınız? Sadece çok dikkatli bakanların çözebileceği 9 bulmaca!

Zihninizi zorlamaya hazır mısınız? Sadece çok dikkatli bakanların çözebileceği 9 bulmaca!

Ankara24.com, Haberturk kaynağından alınan verilere dayanarak bilgi yayımlıyor.

1. soru: Görseldeki sorunu bulabilir misiniz?

Cevap: Görseldeki kişi kazma ile ağacı kesmeye çalışıyor, bunun yerine elinde testere olmalıydı.

2. soru: Resimdeki hata nerededir?

Cevap: Arkada asılı olan saatte 8 rakamı yerine B harfi var.

3. soru: Görseldeki sorun nedir?

Cevap: Ortadaki pizzadan 3 dilim alınmış olmasına rağmen 4 çocuğun elinde de pizza olması hatalıdır.

4. soru: Resimdeki hatayı bulabilir misiniz?

Cevap: Havuzun içerisinde normalde balık olmaz bu yüzden bu durum hatalıdır.

5. soru: Görselde yer alan sorun nedir?

Cevap: En soldaki saatte 12 ile 6 rakamlarının yeri yanlış yazılmıştır bu yüzden onların yerinin değişmesi gerekiyor.

6. soru: Resimdeki hatayı bulabilir misiniz?

Cevap: Kadının aynadaki yansımasında inci kolye bulunuyor ancak kadının kendi boynunda kolye olmaması resmi hatalı yapıyor.

7. soru: Görselde yer alan sorun nedir?

Cevap: Yaz mevsimi olmasına rağmen havuzun buz tutması sorundur.

8. soru: Resimde yer alan hata nerededir?

Cevap: Çocuklar basket topu yerine futbol topuyla basketbol oynamaya çalışıyor o yüzden bu hatalıdır.

9. soru: Görseldeki sorunu bulabilir misiniz?

Cevap: Öğrencinin arkasında bulunan kapının tokmağıyla kapının bağlantı noktası olan menteşeleri aynı yerde duruyor, tam tersi yönlerde olmaları gerekiyor.

Kaynak: Bright Side

Durumu takip etmeye devam edin, Ankara24.com her zaman en yeni haberleri sunuyor.
seeGörüntülenme:137
embedKaynak:https://www.haberturk.com
archiveBu haber kaynaktan arşivlenmiştir 01 Ocak 2026 11:48 kaynağından arşivlendi
0 Yorum
Giriş yapın, yorum yapmak için...
Yayına ilk cevap veren siz olun...
topEn çok okunanlar
Şu anda en çok tartışılan olaylar

Gaziantep te arkadaşların tartışması kanlı bitti: 1 ölü Son dakika haberleri

29 Eylül 2026 03:03see188

Roberto Mancini: Türk futbolu çok ilerlemiş!

29 Eylül 2026 00:35see184

İsrail basını, Türkiye nin Akdeniz hamleleriyle İsrail i köşeye sıkıştırdığını yazdı

29 Eylül 2026 00:52see181

Papa dan yapay zeka uyarısı Dış Haberler

29 Eylül 2026 01:13see177

Sarıyer de yayaların üzerine süren taksi şoförüne 6 bin 662 lira ceza kesildi

29 Eylül 2026 00:45see166

MGK bugün toplanıyor! Kritik başlıklar masaya geliyor

30 Eylül 2026 10:54see166

Türkiye İtalya maçında TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu na istifa çağrısı!

29 Eylül 2026 00:12see165

Ezanı duyuyorlar ama bozuntuya vermeden türkü söylüyorlar: Özgür Özel in yeni görüntüleri

30 Eylül 2026 00:17see157

Trump, resmi evraklarda süper zeka ifadesini zorunlu kılan kararnameyi imzaladı

30 Eylül 2026 02:11see155

Tam umutlanmıştık, Altay ın hatası her şeyi bitirdi! Tribünler affetmedi

29 Eylül 2026 07:41see153

Güneş panelleri geçim kapısı oldu: Koyunlar karnını, sahibi cebini dolduruyor Sözcü Gazetesi

29 Eylül 2026 18:28see150

MHK ya neden operasyon düzenlendi, suçlamalar ne, kim ne ile suçlanıyor? Hakemler Dosyası nın tüm detayları Son Haberler

29 Eylül 2026 12:33see150

Mancini den zafere rağmen itiraf! İstediğimiz oyun bu değildi

29 Eylül 2026 00:18see149

11 milyarı alıp Dubai ye taşındılar

29 Eylül 2026 07:06see148

İtalya nın yıldız ismi kadrodan çıkarıldı! Türkiye maçında yok Sözcü Gazetesi

30 Eylül 2026 00:36see147

Bakan Çiftçi den Sakarya daki selde 4 kişiyi kurtaran ekiplere tebrik Son dakika haberleri

30 Eylül 2026 00:24see147

Vincenzo Montella: Barış Alper ve Kerem Aktürkoğlu nun heykellerini dikerim

29 Eylül 2026 01:07see146

Cumhurbaşkanı Erdoğan ın tavrı net: Başka isimler çıkarsa onlar da derhal istifa etsin

29 Eylül 2026 00:18see146

200 TL’ye imza atan 2 isim de tutuklandı Sözcü Gazetesi

29 Eylül 2026 05:43see144

MAKTEK Avrasya 2026’da yeni nesil üretim teknolojileri Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde sergileniyor

29 Eylül 2026 17:14see143
newsSon haberler
Günün en taze ve güncel olayları