Ankara24.com
close
up
Menu

AB den kritik Petrol hamlesi! Tarih verip duyurdular

KPSS ÖN LİSANS SONUÇ TARİHİ 2026 ÖSYM AİS: KPSS Ön Lisans sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak, erken açıklanır mı?

TÜBİTAK ve ÇOMÜ işbirliğiyle turizm öğrencilerinin kariyer yetkinlikleri geliştirildi Çanakkale Son Dakika Haberleri Habertürk Yerel Haberler

Kapadokya da peribacası çöktü! İlk görüntüler korkunç

Hakan Fidan, Marco Rubio ile görüştü: Masada İran, Gazze ve Ukrayna vardı

Marmaris e MSC Divina kruvaziyeriyle 3 bin 933 turist geldi

Sinem Dedetaş neden tutuklu? Sinem Dedetaş tahliye edildi mi, neden tutuklandı? Son Haberler

Soykırımcının feryadına yetişen yargıç: Arap partileri diskalifiye edebilir

Trump: Binance’e yönelik saldırıyı inceliyoruz Sözcü Gazetesi

Yağmur altında ıslanan yaralıya trafik polisi şemsiye tuttu Kastamonu Haber Habertürk Yerel Haberler

CANLI Real Madrid Fenerbahçe Tarfin (EuroLeague 9. hafta maçı)

Duvardan atlamak isterken dikenli teller karnına saplandı Sözcü Gazetesi

Kardeş ülkeden Türk şirketlerine davet! Enerji ve sanayide dev adım

HAVELSAN, Nijerya da kapsamlı mutabakat muhtırası imzaladı

Mersin yağmura teslim: Sokaklar göl oldu, evleri su bastı, araçlar yolda kaldı Mersin Haber Habertürk Yerel Haberler

Binance saldırısında akılalmaz detay! Tarihi vurgunun izleri bir çalışanın bilgisayarına çıktı

Diyarbakır da yükümlüler mekan mefhumuna bakılmaksızın kitap okuyor Diyarbakır Son Dakika Haberleri Habertürk Yerel Haberler

Survivor Yağmur Banda dan iddialı pozlar Sözcü Gazetesi

673 milyon insan yetersiz besleniyor, 1 milyardan fazlası obeziteyle yaşıyor Antalya Haberleri Habertürk Yerel Haberler

Macklemore, Özgür Filistin Turnesi nin son konserinde 10 bin kişiyle buluştu

Zekanıza ne kadar güveniyorsunuz? Çözülmesi oldukça zor 9 mantık bulmacası ile kendinizi test edin!

Zekanıza ne kadar güveniyorsunuz? Çözülmesi oldukça zor 9 mantık bulmacası ile kendinizi test edin!

Haberturk sayfasından alınan verilere göre, Ankara24.com bilgi veriyor.

1. soru: Görselde nasıl bir sorun bulunuyor?

Cevap: En sağ alttan ikinci görselde tek boynuzlu atın yelesindeki yıldızlar eksik.

2. soru: Önümde araba var, arkasında at var. Ben neredeyim?

Cevap: Bir at arabasına biniyorsunuz.

3. soru: Bu iki kişiden hangisi yalnız yaşamıyor?

Cevap: Sağdaki kişinin banyosundaki bardakta ekstra bir diş fırçası daha var bu yüzden o kişinin birlikte yaşadığı birisi var.

4. soru: Görselde toplam kaç karpuz var?

Cevap: Ortadaki yarım karpuzlar çeyrek olarak, çeyreği eksik köşedeki karpuzlara bölüştürüldüğünde toplamda 5 karpuz ediyor.

5. soru: Hangi kadın daha fazla su taşıyor?

Cevap: Öndeki kadının sağda yer alan kovası delik bu yüzden yol boyunca döküleceği için arkadaki kadın daha fazla su getirir.

6. soru: Karlı bir günde hırsızlık oldu ama herkes evde olduğunu iddia etti. İçlerinden biri yalan söylüyordu. Hırsız hangisi?

Cevap: Rick yani sol alt görseldeki kişi, kar yağıp biriktikten sonra geri gelmiş. Diğer kişilerin arabalarını park ettikleri kısım düz çünkü kar arabalarının üstüne yağdı dolayısıyla arabanın alt kısmında kar çok birikemedi. Yani hırsız Rick.

7. soru: Görseldeki yanlışlık nerededir?

Cevap: Çocuğun yaptığı kumdan kalenin üzerinde olması gereken bayrak flaması, kovanın üzerinde duruyor.

8. soru: Görseldeki kişilerden hangisi evden gizlice çıkıp tekrar eve dönmüştür?

Cevap: En sağdaki kadın topuklu ayakkabılarıyla birlikte yatakta uzanıyor, yani eve sonradan girdiği belli oluyor.

9. soru: Bu tişörtte kaç delik var?

Cevap: Toplamda 8 delik bulunuyor.

Kaynak: Bright Side

Fotoğraf kaynakları: Bright Side

En son güncellemeleri ve haberleri takip etmek için Ankara24.com'ı izlemeye devam edin, biz durumu takip ediyor ve en güncel bilgileri sunuyoruz.
seeGörüntülenme:54
embedKaynak:https://www.haberturk.com
archiveBu haber kaynaktan arşivlenmiştir 29 Nisan 2026 19:18 kaynağından arşivlendi
0 Yorum
Giriş yapın, yorum yapmak için...
Yayına ilk cevap veren siz olun...
topEn çok okunanlar
Şu anda en çok tartışılan olaylar

AB den kritik Petrol hamlesi! Tarih verip duyurdular

30 Ekim 2026 01:25see184

KPSS ÖN LİSANS SONUÇ TARİHİ 2026 ÖSYM AİS: KPSS Ön Lisans sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak, erken açıklanır mı?

30 Ekim 2026 00:27see184

TÜBİTAK ve ÇOMÜ işbirliğiyle turizm öğrencilerinin kariyer yetkinlikleri geliştirildi Çanakkale Son Dakika Haberleri Habertürk Yerel Haberler

30 Ekim 2026 15:05see182

Kapadokya da peribacası çöktü! İlk görüntüler korkunç

29 Ekim 2026 16:06see168

Hakan Fidan, Marco Rubio ile görüştü: Masada İran, Gazze ve Ukrayna vardı

31 Ekim 2026 00:19see166

Marmaris e MSC Divina kruvaziyeriyle 3 bin 933 turist geldi

29 Ekim 2026 17:14see163

Sinem Dedetaş neden tutuklu? Sinem Dedetaş tahliye edildi mi, neden tutuklandı? Son Haberler

29 Ekim 2026 18:02see163

Soykırımcının feryadına yetişen yargıç: Arap partileri diskalifiye edebilir

29 Ekim 2026 15:42see163

Trump: Binance’e yönelik saldırıyı inceliyoruz Sözcü Gazetesi

31 Ekim 2026 00:21see160

Yağmur altında ıslanan yaralıya trafik polisi şemsiye tuttu Kastamonu Haber Habertürk Yerel Haberler

29 Ekim 2026 19:26see158

CANLI Real Madrid Fenerbahçe Tarfin (EuroLeague 9. hafta maçı)

29 Ekim 2026 22:46see158

Duvardan atlamak isterken dikenli teller karnına saplandı Sözcü Gazetesi

30 Ekim 2026 00:59see158

Kardeş ülkeden Türk şirketlerine davet! Enerji ve sanayide dev adım

31 Ekim 2026 02:42see155

HAVELSAN, Nijerya da kapsamlı mutabakat muhtırası imzaladı

31 Ekim 2026 00:41see155

Mersin yağmura teslim: Sokaklar göl oldu, evleri su bastı, araçlar yolda kaldı Mersin Haber Habertürk Yerel Haberler

30 Ekim 2026 00:24see154

Binance saldırısında akılalmaz detay! Tarihi vurgunun izleri bir çalışanın bilgisayarına çıktı

30 Ekim 2026 08:09see153

Diyarbakır da yükümlüler mekan mefhumuna bakılmaksızın kitap okuyor Diyarbakır Son Dakika Haberleri Habertürk Yerel Haberler

31 Ekim 2026 09:26see151

Survivor Yağmur Banda dan iddialı pozlar Sözcü Gazetesi

29 Ekim 2026 18:05see144

673 milyon insan yetersiz besleniyor, 1 milyardan fazlası obeziteyle yaşıyor Antalya Haberleri Habertürk Yerel Haberler

31 Ekim 2026 10:31see141

Macklemore, Özgür Filistin Turnesi nin son konserinde 10 bin kişiyle buluştu

31 Ekim 2026 03:25see140
newsSon haberler
Günün en taze ve güncel olayları