Ankara24.com
close
up
Bu bulmacalar ne kadar dikkatli olduğunuzu ortaya çıkarıyor! Bakalım kaç doğru yapabileceksiniz!

Bu bulmacalar ne kadar dikkatli olduğunuzu ortaya çıkarıyor! Bakalım kaç doğru yapabileceksiniz!

Haberturk sayfasından alınan verilere dayanarak, Ankara24.com duyuru yapıyor.

Detayları yakalayabildiğinizi mi düşünüyorsunuz? Bu bulmacalar, dikkatinizin ne kadar güçlü olduğunu test ediyor. Hazırsanız başlayın, bakalım kaçını doğru cevaplayabileceksiniz!

1. soru: Önümde araba var, arkasında at var. Ben neredeyim?

Cevap: Bir at arabasına biniyorsunuz.

2. soru: Karlı bir günde hırsızlık oldu ama herkes evde olduğunu iddia etti. İçlerinden biri yalan söylüyordu. Hırsız hangisi?

Cevap: Rick yani sol alt görseldeki kişi, kar yağıp biriktikten sonra geri gelmiş. Diğer kişilerin arabalarını park ettikleri kısım düz çünkü kar arabalarının üstüne yağdı dolayısıyla arabanın alt kısmında kar çok birikemedi. Yani hırsız Rick.

3. soru: Bu iki kişiden hangisi yalnız yaşamıyor?

Cevap: Sağdaki kişinin banyosundaki bardakta ekstra bir diş fırçası daha var bu yüzden o kişinin birlikte yaşadığı birisi var.

4. soru: Bu tişörtte kaç delik var?

Cevap: Toplamda 8 delik bulunuyor.

5. soru: Görselde nasıl bir sorun bulunuyor?

Cevap: En sağ alttan ikinci görselde tek boynuzlu atın yelesindeki yıldızlar eksik.

6. soru: Görseldeki yanlışlık nerededir?

Cevap: Çocuğun yaptığı kumdan kalenin üzerinde olması gereken bayrak flaması, kovanın üzerinde duruyor.

7. soru: Görseldeki kişilerden hangisi evden gizlice çıkıp tekrar eve dönmüştür?

Cevap: En sağdaki kadın topuklu ayakkabılarıyla birlikte yatakta uzanıyor, yani eve sonradan girdiği belli oluyor.

8. soru: Görselde toplam kaç karpuz var?

Cevap: Ortadaki yarım karpuzlar çeyrek olarak, çeyreği eksik köşedeki karpuzlara bölüştürüldüğünde toplamda 5 karpuz ediyor.

9. soru: Hangi kadın daha fazla su taşıyor?

Cevap: Öndeki kadının sağda yer alan kovası delik bu yüzden yol boyunca döküleceği için arkadaki kadın daha fazla su getirir.

Kaynak: Bright Side

Gelişmeleri kaçırmamak için Ankara24.com'dan en güncel haberleri takip edin.
seeGörüntülenme:77
embedKaynak:https://www.haberturk.com
archiveBu haber kaynaktan arşivlenmiştir 27 Şubat 2026 09:01 kaynağından arşivlendi
0 Yorum
Giriş yapın, yorum yapmak için...
Yayına ilk cevap veren siz olun...
topEn çok okunanlar
Şu anda en çok tartışılan olaylar

Son dakika: Yılmaz dan KKTC de alabora olan gemi ile ilgili açıklama Son dakika haberleri

31 Ağustos 2026 00:43see173

İsmail Kartal dan zafer yorumu! Daha fazla atabilirdik

31 Ağustos 2026 00:17see173

Thorsten Fink: Fenerbahçe doğru dakikalarda gol buldu!

31 Ağustos 2026 00:38see168

Eyüpspor 2 1 Alanyaspor (Süper Lig)

30 Ağustos 2026 21:01see167

Beşiktaş ta Vaclav Cerny fırtınası!

01 Eylül 2026 00:35see164

Beşiktaş ta beğenilmeyen Cerny, golleriyle sevindirmeye devam ediyor

01 Eylül 2026 00:47see159

Orkun Kökçü den Vlahovic e Siftah jesti

01 Eylül 2026 00:05see153

SON DAKİKA Girne de yolcu gemisi battı! Faciada acı bilanço: Arama kurtarma çalışmaları sürüyor

30 Ağustos 2026 19:29see153

Düğün konvoyunda pes dedirten görüntü: Araç üzerinden havai fişek attılar Elazığ Haberleri Habertürk Yerel Haberler

31 Ağustos 2026 00:41see151

Ürdün: Hava sahasını ihlal eden 8 füze engellendi Dış Haberler

31 Ağustos 2026 03:38see149

Netanyahu, Türkiye ye yönelik küstah tehditlerine yenisini ekledi: Bu işi bitireceğiz

31 Ağustos 2026 01:23see147

Amed Sportif Faaliyetler Trabzonspor: 2 1

01 Eylül 2026 00:07see147

Eşini robot süpürgeyle yakaladı, tazminat kazandı; hapse giren kendisi oldu!

01 Eylül 2026 01:03see147

Kongo Demokratik Cumhuriyeti ndeki Ebola salgınında hayatını kaybedenlerin sayısı 2 bin 911’e yükseldi

31 Ağustos 2026 19:18see146

YENİ Parti’ye günde 33 bin kişi üye oldu Sözcü Gazetesi

01 Eylül 2026 04:34see146

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan atamalar Resmi Gazete de

31 Ağustos 2026 02:01see145

Darende 73. Zengibar Karakucak Festivali nde geleneksel sporlar ve lezzet şöleni

30 Ağustos 2026 20:13see145

Havai Fişek Fabrikasında Patlama: 11 Ölü

01 Eylül 2026 00:16see145

İstanbul da bu yolun altında onlarca kişi yaşıyor: İşte yer altındaki apartman Sözcü Gazetesi

31 Ağustos 2026 08:13see144

Selman Coşkun: Taraftarımızın önünde galibiyet almak istiyorduk!

31 Ağustos 2026 01:59see144
newsSon haberler
Günün en taze ve güncel olayları